Αξέχαστες Καλοκαιρινές διακοπές

στην Yuppi Camp
Η Yuppi είναι μια κατασκήνωση αλλιώτικη απ’ τις άλλες! Είναι μία σύγχρονη κατασκήνωση που καλλιεργεί και αναπτύσσει με τον καλύτερο τρόπο τις σωματικές, νοητικές και συναισθηματικές δεξιότητες των κατασκηνωτών της, μέσα από ειδικά μελετημένα προγράμματα δράσης, παιχνιδιού και δημιουργικής απασχόλησης, τα οποία, υλοποιούνται από εξειδικευμένα και ιδιαίτερα έμπειρα στελέχη, σε ένα εκπληκτικό κατασκηνωτικό χώρο. Η πολυετής κατασκηνωτική εμπειρία των στελεχών μας, μα πάνω από όλα η πραγματική αγάπη για τα παιδιά , αποτελούν εγγύηση για τον σχεδιασμό ειδικά μελετημένων , πολυποίκιλων και πλήρως δομημένων προγραμμάτων ψυχαγωγίας και δημιουργικής απασχόλησης των κατασκηνωτών μας. Γιατί στην κατασκήνωση μας η βιωματική παιδαγωγική βρίσκει την απόλυτη υλοποίησή της.

Οι επικεφαλής των ομάδων εκπαίδευσης και προγραμμάτων κ.κ. Άγγελος Κωνσταντίνου, εκπαιδευτικός-γυμναστής, Σωτήρης Κοκκινόπουλος, εκπαιδευτικός-γυμναστής, Οδυσσέας Τριγκίδης, εκπαιδευτικός – γυμναστής, Αλέξανδρος Κατσέας εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής – β. εργοθεραπευτή, και τα στελέχη που τους πλαισιώνουν (νηπιαγωγοί, δάσκαλοι, γυμναστές), αποτελούν το ανθρώπινο δυναμικό πάνω στο οποίο στηρίζεται η άριστη λειτουργία της Yuppi και η επιτυχία των κατασκηνωτικών μας προγραμμάτων .

Οι εγκαταστάσεις της YUPPI CAMP είναι υπερσύγχρονες, άνετες, απόλυτα ασφαλείς και αποτελούνται από:

 

Άνετα, φιλόξενα σπιτάκια

 

Τραπεζαρία χωρητικότητας 900 ατόμων

 

Στεγασμένα εργαστήρια

 

Εργαστήριο πολυμέσων

 

Στίβο περιπέτειας

 

Παιδική χαρά

 

Πισίνα αθλητική, ολυμπιακών διαστάσεων

 

Πισίνα αναψυχής

 

Δανειστική Βιβλιοθήκη

 

Αθλητικές εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών και διεθνών προτύπων

 

Ντίσκο

 

Αμφιθέατρο για παραστάσεις και βραδινό θερινό κινηματογράφο

 

Αυτό το καλοκαίρι

 

Eπιλέξτε την κατασκήνωση Yuppi για τις καλοκαιρινές διακοπές των παιδιών σας. Επιλέξτε να ζήσουν 15 αξέχαστες κατασκηνωτικές ημέρες γεμάτες παιχνίδι, εμπειρίες, γέλιο, χαρά, φιλίες, γνώση, περιπέτεια … ήλιο και θάλασσα!

Τουαλέτες και ντους

 

Ιατρείο και αναρρωτήριο

 

Μαγειρείο

 

Γήπεδο Χάντμπωλ

 

Γήπεδο ποδοσφαίρου 7x7 με τάπητα 4ης γενιάς

 

Γήπεδα Μπάσκετ και Μίνι Μπάσκετ

 

Γήπεδα ποδοσφαίρου 5x5

 

Νέο γήπεδο ποδοσφαίρου 11x11