Οι άνθρωποι μας

Εκπαιδευτικοί με πείρα και μεράκι οδηγούν τα παιδιά μας σε δρόμους δημιουργίας και χαράς. Η πολύχρονη παιδαγωγική και κατασκηνωτική εμπειρία των στελεχών μας αποτελεί εγγύηση για πολυποίκιλα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των παιδιών, προγράμματα.

Γνωρίστε τους!

Σωτήρης Κοκκινόπουλος

Σωτήρης Κοκκινόπουλος

Αρχηγός από το 2009 της κατασκήνωσης YuppiCamp

Καθηγητής Φ.Α. Απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α. του ΑΠΘ. Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώµατος του Δ.Π.Θ. Προπονητής καλαθοσφαίρισης σε συλλόγους της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής. Στέλεχος µε 20ετη εµπειρία στις κατασκηνώσεις YuppiCamp, ALBATROS, ΥΔΡΥΛΙ.
Οδυσσέας Τριγκίδης

Οδυσσέας Τριγκίδης

Aρχηγός

Απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α. του ΑΠΘ. Κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου από το LiverpoolMooresUniversity. Προπονητής τένις και υπεύθυνος προπονητής του Αθλητικού Συλλόγου Αντισφαίρισης Πανοράµατος. Κατασκηνωτική εµπειρία από το 2002 ως στέλεχος και από το 2008
Αλέξανδρος Κατσέας

Αλέξανδρος Κατσέας

Αρχηγός Yuppi Camp ΑμΕΑ

Διευθυντής στο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ ΚΥΚΛΟΣ, Απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Α.Π.Θ, απόφοιτος του Τμήματος Βοηθού Εργοθεραπείας του ΙΕΚ Δέλτα , φοιτητής του Ε.Κ.Π του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Παρών στην Yuppi Camp ως μικρός κατασκηνωτής από το 1993, περνώντας απ’ όλες τις θέσεις.

Βασίλης Αραμπατζής

Βασίλης Αραμπατζής

Εµψυχωτής – Ψυχαγωγός

Σπουδές στο τµήµα Μηχανικών Αυτοµατισµού. Δάσκαλος Ροµποτικής για παιδιά στο Μουσείο Τεχνολογίας NOESIS και στο 2ο Δηµοτικό Ωραιοκάστρου. Παρουσιαστής & συντονιστής εθελοντών του Πανελλήνιου Διαγωνισµού Έρευνας και ΡοµποτικήςΚαινοτοµίας για παιδιά. Εµψυχωτής – Ψυχαγωγός στην κατασκήνωση YuppiCamp.
Γιώργος Προσκυνητόπουλος

Γιώργος Προσκυνητόπουλος

Στέλεχος τις Yuppi απο το 2005 ως κοινοτάρχης τομεάρχης και υπαρχηγός

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πτολεμαϊδα. Σπούδασε ΤΕΦΑΑ στο Α.Π.Θ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο. Κάτοχος διπλωμάτων προπονητή της UEFA. Προπονητής την τελευταία 10ετία στις αναπτυξιακές ηλικίες πολλών ομάδων μεταξύ αυτών JUVENTUS soccer school, τις ακαδημίες της Π.Α.Ε ΠΑΟΚ και του Πρωτέα όπου εργάζεται μέχρι και σήμερα.
Χριστόφορος Χριστοφορίδης

Χριστόφορος Χριστοφορίδης

Κοινοτάρχης - Ψυχαγωγός

Ηθοποιός, απόφοιτος Ανωτέρας Δραµατικής Σχολής Σύγχρονο Θέατρο Βασίλης Διαµαντόπουλος. Φοιτητής στο τµήµα Ευρωπαϊκός Πολιτισµός του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστηµίου. Μέλος του σωµατείου Ελλήνων Ηθοποιών. Από το 2004 συνεργάτης (κοινοτάρχης, ψυχαγωγός) στην κατασκήνωση YuppiCamp.